Miten vuokraan?

Voit selailla tavaroita ilman rekisteröitymistä, mutta vuokrateksesi sinun täytyy rekisteröityä.

Hae hakusanalla haluamiasi tavaroita. Voit myös etsiä tavaroita valmiista kategorioista. Tarkastele tavaroiden kuvia ja yksityiskohtia. Näet tavaroiden tiedot, mutta tarkan osoitteen ja omistajan yhteystiedot saat vasta, kun olet tehnyt varauspyynnön ja omistaja on hyväksynyt varauksesi. Kun haluat vuokrata tavaran, tee varauspyyntö sovelluksessa haluamallesi ajalle. Pyydä myös tavaran omistajaa hyväksymään varauspyyntö haluamaasi päivään mennessä. Mikäli omistaja ei vahvista varausta tuohon päivään mennessä, varauspyyntö raukeaa. Voi halutessasi myös lähettää viestin tavaran omistajalle. Kun omistaja vahvistaa varauksen, muuttuu varaus sitovaksi.

Veloitamme vuokrauksesi vasta, kun tavaran omistaja on hyväksynyt varauspyyntösi. Jos vuokranantaja hylkää varauspyyntösi, luottokorttiasi ei veloiteta.

Kun teet varauspyynnön vuokranantaja näkee profiilistasi nimesi ja aiemmat arvostelut. Yhteystietosi välittyvät vuokranantajalle vasta, kun hän on hyväksynyt varauspyyntösi. Luottokorttitietojasi ei välitetä vuokranantajalle.

Saat vuokranantajan yhteystiedot, kun vuokranantaja on hyväksynyt varauksen.


Varaukset

Voit määritellä mihin asti vuokranantajalla on aikaa vahvistaa varaus. Jos vuokranantaja ei vahvista varausta tuohon päivämäärään mennessä, varaus peruuntuu automaattisesti.

Voit peruuttaa varauspyyntösi ennen kuin vuokranantaja vahvistaa sen tai viimeistään vuorokauden ennen vuokrauksen alkamista.

Kun vuokranantaja on vahvistanut varauksesi, hän ei voi enää peruuttaa sitä.

Mikäli varauksessasi tulee ongelmia, voit katsoa ongelmatilanteita koskevat käytäntömme tästä.


Tavaroiden nouto.

Ole yhteydessä vuokranantajaan sopiaksesi miten, missä ja milloin noudat vuokratun tavaran. Saat vuokranantajan yhteystiedot vuokrantajan hyväksyttyä varauksen.

Mikäli varauksessasi tulee ongelmia voit katsoa ongelmatilanteita koskevat käytäntömme tästä.

Tavaroiden palauttaminen.

Ole yhteydessä vuokranantajaan sopiaksesi miten, missä ja milloin palautat vuokratun tavaran.

Mikäli varauksessasi tulee ongelmia voit katsoa ongelmatilanteita koskevat käytäntömme tästä.